8 Mayıs 2016 Pazar

60 GÜNDE İDEAL VÜCUT (INSANİTY)

Bu programı bulduğumda biliyordum ki 60 günde arzu edilen neticeyi almak çok zordu ve bu olsa olsa çılgınlık olurdu ancak tam olarak denemeye cesaretiniz olup olmadığından emin değildim. Ve bir anda program ortaya çıktı, programı deneyecek bir çok çılgın insan var, dünyanın en çılgın ve en çok dayanıklılık gerektiren programı olacak kadar çılgın. Sırılsıklam terleyeceğiniz bir program. Bu çılgın program zor mu? Evet kesinlikle. Şu ana kadar DVD’ye aktarılmış en çılgın program mı? Tamamen çılgınlık ama çılgınca sonuçlar alacağınız kadar da etkili.
SHAUN-T
 MERHABA ZAYIFLAMAYI KAFAYA KOYMUŞ GÜÇLÜ KADINLAR!
Insanity Workout yaratıcısı Shaun T nin de dediği gibi belki de en çılgın program. Spor geçmişiniz yoksa veya kalple ilgili bir probleminiz varsa dikkat edin derim. Bu programda 4. günüm. Son egzersizi bir saat kadar önce bitirdim ve inanın bacaklarım hala titriyor. Nasıl bi program nesi bu kadar çılgın acaba diyorsunuzdur muhtemelen hemen açıklayayım.
Öncelikle benden size garanti öyle bir terleyeceksiniz ki duştan çıkmış gibi olacaksınız. Bazen küfürler ede ede, bazen bağıra bağıra yapacaksınız bu programı. Göz yaşları bile mümkün !
Program Cardio ağırlıklı bir program. Toplam 10 cd den oluşuyor. Haftanın 6 günü egzersiz 1 günü dinlenme. 63 günde bizi forma sokacağı konusunda baya iddialı ama bakalım görücez. Yakılan kalori miktarları!!!
 
Cd içeriklerinden bahsedecek olursak
  1. FIT TEST: 506 kalori yaktırıyor.30 dakika süren bir egzersiz. Programa ne kadar uygun olduğunuzu test ediyor. 8 ayrı hareket var ve 1 dakika içinde kaçar tane yaptığınızı kaydediyorsunuz. Program boyu 5 adet fit test var iki haftada bir yapıp gelişmenizi görüyorsunuz
Cd içeriklerinden bahsedecek olursak
  1. Plyometric Cardio Circut : 869 kalori yakılıyor. 42 dakika sürüyor. Cardio ağırlıklı hatta sırf cardio diyebilim.Bolca terletiyor. Özellikle alt beden kaslarınızı çalıştırıyor.
  2. Cardio Power & Resistance: 872 kalori yakılıyor.Dayanıklılık antrenmanı ve kuvvet egzersizleri ağırlıklı. Kas kütlesini korumaya ve üst vücudunuzu çalıştırmaya yönelik. Süre 40 dk.
  3. Cardio Recovery: 422 kalori yaktırıyor. Haftada bir kez olacak şekilde vücudunuzun toparlanmasına yönelik daha kolay egzersizler içeriyor. Cardio hiç yok bunda. Çok şaşırdım cardio olmayınca kolay sandım ama en son acıdan bağırıyordum. Bacakları çok müthiş çalıştırıyor. Süresi 33 dk.
  4. Pure Cardio: 801 kalori yakılıyor.38 dakika boyunca hiç duraksız sayılabilecek şekilde cardio hareketleri. Videodaki adamlar bile bir yerden sonra yere yığılıyor siz düşünün…
  5. Cardio Abs: Süresi 18 dakika ama aa azmış diye sevinmeyin tek başına yapmıyoruz :) Pure Cardio ile birlikte yani baya zorluyor. Hareketler cardio değil allahtan ama yine de karnınızın cayır cayır yandığını hissedirsunuz.
  6. Core Cardio & Balance:540 kalori yakıyorsunuz. 1 aydan sonra 1 hafta her gün bunu yapıyoruz, biraz ara niteliğinde. 37 dk.
  7. Max Interval Circut: 86 dakikalık program diğerlerine göre çok daha yoğun.
  8. Max Interval Plyo: 968 kalori !!Bacakları acayip zorluyor, e tabi bizi de. 55 dakika.
  9. Max Cardio Conditionung : 929 kalori yakıyoruz.65 dakika boyunca limitlerinizi zorluyorsunuz.
  10. Max Recovery: Rahatlatıcı ve esnetici egzersizlerle vüzudumuzu rahatlatıyoruz. 47 dk.
Bu 10 değişik programı aşağıdaki tabloya göre uyguluyorsunuz.

Umarım bu kadar canımın çıkmasına değecek sonuçlar alırım kızlar. Ama ilk defa kaslarımın bu kadar çalıştığını hissediyorum.Programın türkçesi henüz yok. Ben torrent ile indirdim internete yazdığınızda siz de bulup indirebilirsiniz. Ayrıca müthiş before after fotoğrafları var. İşte birkaçı :

1 yorum:

  1. Size mail adresimi versem vidoları atar mısınız lütfen

    YanıtlaSil