20 Haziran 2016 Pazartesi

5 Günde 5 Kilo Diyeti

Günaydınlarr

Bugün sizlere 5 gün önce başladığım bugün bitirdiğim diyetten bahsetmek istiyorum. Başlangıç kilom 72 bitiriş kilom 69,4 yani toplamda 5 günde 2,6 kilo. Diyetin adı 5 günde 5 kilo diyeti ama 5 günde 2,5 kilo da iyi canım. Hele benim için ayrı bi güzel çünkü yıllardır göremediğim 6 ile başlayan rakamları gördüm. Aslında çok zor bir diyet değil. Şok diyet benzeri ama öyle vücuda çok zararı olacağını sanmıyorum. Tabi doktor değilim bilemem, kendi görüşüm.

15 Haziran 2016 Çarşamba

15/06/16

Merhabalaaaaaaaaar

Finaller derdinden uzun bir aradan sonra yanınıza döndüm :) 3-4 günü saymazsak sağlıklı beslenmeme ve diyetime devam ettim. İstanbulda okuyorum ama finaller bittikten sonra Çanakkale'ye ailemin yanına döndüm. Burada işler daha kolay olacak gibi görünüyor çünkü ortam daha elverişli. Her şeyin başında maddi sıkıntı olmadığından paketli hazır köfte vb. ürünleri yemekten kurtulacağım. Ve öğrenci evimin mutfağı gerçekten iğrençti ve mutfağa giresim gelmiyordu. Artık daha çok mutfağa girip daha sağlıklı besleneceğim. Çanakaleyi bilen bilir havası bile farklı ve ben çok şanslı olduğum için evimiz denizin dibinde. Hatta bunları denize karşı yazıyorum :)

25 Mayıs 2016 Çarşamba

INSANITY GÜNLÜĞÜM

1. GÜN Bugün Fit test günüydü. Çok yoruldum bu kadarını beklemiyordum.Fit test skorlarım:
1)Switch Kicks:75 2)Power Jacks:40 3)Power Knees:50 4)Power Jumps:20 5)Globe Jumps:25 6)Suicide Jumps:8 7)Push-up Jacks:15 8)Low plank Oblique: 31

Jillian Michaels - Ripped in 30

Geçtiğimiz günlerde yeni bir karar almıştım. 26 hazirana istediğim kiloda ve fitlikte girmek ! Yürüyüş yapmayı veya koşmayı oldum olası sevemedim çünkü hep sıkılıyorum. Ayrıca daha çabuk ve etkili sonuçlar beklediğim için

Cevizli Su İle Zayıflama


Spor yapıp sağlıklı besleniyoruz ama süreci biraz daha hızlandırmak için doğal şeyler de arıyoruz. Bu arayışım içindeyken bir şey karşıma çıktı. Deneyen herkes olumlu sonuçlar almış. E tabi ki ben de deniyicem :)

24 Mayıs 2016 Salı

Benim Spor Programım


Ya ben böyle geleceğe yönelik planlar yapınca nasıl mutlu oluyorum ya :) Spora kilo vermek için başladım ama kendime uygun sporu bulunca o kadar sevdim ki ömür boyu yapmaya karar verdim. Önceki yazılarımda on defa bahsettiğim üzere spor salonlarını ve yürüyüşü sevmiyorum o yüzden ben de çözümü workout dvd'lerde buldum. Bu yazımda neden workout aşığı olduğumu anlattım. Bildiğiniz üzere şuan ınsanity ve ripped in 30u birlikte götürüyorum. Bitmelerine 35 gün kaldı ve tabiki kendime yol haritamı çizdim :)



23 Mayıs 2016 Pazartesi

Açlık Otu İle Zayıflama

Selam hepinize :) Bir kaç gündür yoktum çünkü malum finaller :( Tabi ki sağlıklı beslenme ve spora devam. Bu aralar sporu çifte çıkardım jillian ve insanity birlikte götürüyorum. Bir de yeni bir bitki keşfettim. Metabolizmam baya yavaş ya günde bir defa tuvalete çıkıyorum ya hiç çıkamıyorum. Belki en büyük dezavantajım :( Ama sanırım bir çözümü buldum Açlık otu !!

20 Mayıs 2016 Cuma

NEDEN WORKOUT DVD?

home fitness ile ilgili görsel sonucuHerkese merhaba :)

Nasılsınız? Biliyorum kendiniz için bir şeyler yapmaya başladığınız için içinizde kocaman mutluluk dolaşıyor ama aynı zamanda biraz hayat tarzınızı değiştirmenin sersemliği var üzerinizde. Bugün sizi yeni, sağlıklı hayatımdaki en iyi arkadaşlarımla tanıştırmak istiyorum. 


19 Mayıs 2016 Perşembe

Meyvelerin Porsiyonları


Meyveyi çok severim diyetteyken daha çok seviyorum çünkü benim kurtarıcım. Canım tatlı istedi mi hemen bi meyve yiyorum hooop geçti :) İlk başlarda sanki 0 kalori gibi löp löp yiyordum ama sonra dedim bu kadar güzelse kalorisi de maşallahtır. Ben de araştırdım ve sizlerle paylaşıyorum :)

16 Mayıs 2016 Pazartesi

TUZAĞA DÜŞMEYİN!



Sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya başladık. Fakat bazen her şey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Karşımıza büssürü tuzak çıkıyor. Emin olun bunlar sadece sizin değil hepimizin başına geliyor. Başa çıkmak kolay mı? DEĞİL. Arkadaşınız karşınızda yağlı mükemmel pizzasını yerken salatanıza sadık kalmak zor.  Veya söylediğiniz sağlıklı ızgara köftenin yanında gelen patates kızartmaları aklınızı çelebilir. Dediğim gibi kolay değil ama kolaylaştırmak için yapabileceğimiz şeyler elbette var. İşte size bir kaç öneri :)


15 Mayıs 2016 Pazar

KENDİME SÖZ !


Merhabalar. Bugün günlerden 15 Mayıs 2016 Pazar. Bugünü not edin !! Bommmba gibi geliyorum. Bildiğiniz üzere Insanity programını yapıyorum. 3. hafta 4. günümdeyim ve tamamlamama tam tamına 45 gün kaldı. 

14 Mayıs 2016 Cumartesi

KENDİNİZE İNANIN

Fiziksel çabanın işe yaradığı konusunda hepimiz hemfikiriz. Peki mental çabanın işe yaradığından kaç kişi haberdar? Kaçınız bunu 'boş iş' olarak nitelendiriyor? Ve biz, bu sayede hayatı değişenler kaç kişiyiz?

13 Mayıs 2016 Cuma

Kalori Borcunuz Hiç Eksik Kalmasın





Merhaba bu yaza fit girecek dostlar :)

Kilo vermenin sporla çok daha kolay ve sağlıklı olacağına inanıyorum fakat sadece sporla da olmuyor. Aldığımız kalorilere de dikkat etmemiz gerekiyor. Ama burası bugüne kadar hep kafamı karıştırmıştır. Kimi günlük 900 kimi 1000 kimi 1200 kalori almalısınız diyor. İşin özü aslında aldığımızdan daha fazla kalori harcamak gerektiği. Jillian kitabında bir formül vermiş bize.

Aşırı İştah Krizleriyle Baş Etmede Bambaşka Bir Yöntem

Belki hepimizin en zorlandığı zamanlar, hele biz kızların adet dönemindeki en büyük baş belası olan bu krizlere Paul McKenna bir çözüm bulmuş. Kitaptan bu yazımda bahsetmiştim. Aslında çözüm gayet basitmiş. Az önce canım deli gibi çikolata istedi ben de bi deniyim dedim işe yaradığını görünce hemen sizlerle paylaşmak istedim :)

Egzersiz Yapma İsteğimizi Arttıracak Bambaşka Bir Yöntem

Merhabalar bir kaç gün önce Paul McKenna-Sizi zayıflatabilirim adlı kitabı almıştım bugün bitirdim. Kitapta kısaca ne anlattığından bu yazımda bahsetmiştim. Kitapta gerçekten farklı yöntemlerden bahsediliyor. Ben de birkaçını sizinle paylaşmak istedim. Şimdi anlatacağım yöntem egzersiz yapma isteğimizi nasıl arttırabileceğimizden bahsediyor. Yani ay bugün çok yorgunum yarın yaparım, bu gün dizim var yapamam gibi bahaneleri nasıl görmezden gelebileceğimizi öğretiyor. Sıra geldi yöntemi anlatmaya.

Zayıf Olmak mı Fit Olmak mı?

Merhabalarr
Bu yola 80 kilo ile başladım boyum 156. İlk hedefim 65 kiloya düşmekti hayatım boyunca hiç görmediğim bir kilo ve kendimi o şekilde hayal bile edemiyordum. İdeal kilomu hesaplamak
hiç aklıma gelmemişti bir gün bir sitede karşıma çıktı bi bakayım neymiş dedim ve 56 dedi bana. 56 ne demek ya? Hayatım boyunca hayal ettiğim kiloya geldiğimde hala 10 kilo fazlam olacak!

11 Mayıs 2016 Çarşamba

HEP BİRLİKTE TABAKTA YEMEK BIRAKILMAZ KULÜBÜNDEN AYRILALIM MI?


Merhaba yol arkadaşlarım. Dün Paul McKenna-Sizi Zayıflatabilirim adlı kitabı aldım. Değişik bir yöntemle zayıflayabileceğimizi söylüyor. Aslında çok basit. Uygulamamız gereken yalnızca 4 maddeden bahsediyor.

11/05/16

Lay lay laaaaaaay bugün çok mutluyuuuuuuum. Bütün okuyuculara benden çay :) Bugün ölçü günüydü ve açıkçası korkuyordum çünkü geçen 2 hafta hiç kilo vermemiştim,

10 Mayıs 2016 Salı

Hayatımızı değiştirmek bizim elimizde, kilomuzu değiştirmek nasıl olmasın?

Merhaba arkadaşlar. Şimdiden uyarayım uzun bir yazı olacak ama eminin dikkatli okuduğunuzda hayatınıza bir artı katacak hatta hayatınızı değiştirecek belki. Diyetler, kürler, spor tamam ama kilo vermede çoğumuzun unuttuğu bir konu var.

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Jillian Michaels 30 Day Shred Deneyimi

Hayatımı değiştiren kadın, daha doğrusu inşallah değiştirecek olan kadın Jillian Michaels. Artık aynalara bakmaktan iyice kaçtığım zamanlarda tanıştım Jillian'la.

Yulaf Lapası Diyeti

Yulaf lapası faydalarından bu yazımda bahsetmiştim. Bu diyet hızlı kilo vermek isteyenler için ideal. Haftada 4 kilo vaad ediyor ama en fazla 1 hafta yapmak gerekiyormuş. Sonraki haftalarda da diyetimize öğlen veya sabah yulaf lapasını ekleyebiliriz. 1 hafta boyunca günlük aldığımız kalori 900 olacak.  

Diyetlerimizin Pudingi-Yulaf Lapası

Yine Instagram sayfamda bolca gördüğüm ve insanların hakkında çokça güzel yorumlar yaptığı bir besini araştırmaya koyuldum. Kilo vermeye çalışırken yiyebilceğimiz besinler kısıtlı. E insan da haliyle sıkılıyor aynı şeyler yemekten ve farklı tatlar arıyor. Yulaf lapası da benim için o besinlerden biri oldu. Lezzetli mi lezzetli aynı zamanda bolca yararı varmış arkadaşın. Ayrıca yulaf lapası diyetinden bu yazımda bahsettim :)

8 Mayıs 2016 Pazar

Kinoalı Tarifler

Diyetimize tat ve renk katacak kinoalı tarifler :)Kinoa nedir faydaları nelerdir bu yazımda okuyabilirsiniz :)

KİNOA KISIRI





Kinoa İle Diyetlerimize Tat Gelecek

Selam kızlar !

İnstagram sayfama bir çok kinoa salatası, kısırı, pilavı resimleri düşüyordu ben de neymiş ya bu diye ve o kadar hoşuma gitti ki koşa koşa gittim almaya. Migrostan aldım ben 12 liraya. Siyah kino diye bir çeşidi de vardı ama çok pahalı geldi gözüme ben de beyaz kinoa aldım.

NASIL MOTİVE OLURUZ?

Açlık, sporda yorulmak, tadı çirkin kürler hepsine dayanabiliriz yeter ki motive olalım ve motive kalalım. Aslında en önemlisi bu. Motive olduk mu her şey mümkün kızlar. Peki nasıl motive oluruz? Veya ben nasıl motive oluyorum, motive kalıyorum ?

Lezzetli Şeylerin de Yararlı Olabileceğinin Kanıtı : Tarçınlı Süt

Sebze sevmezdim, fast food aşığıydım. Belki de bu zamana kadar hiç bir diyetimin devamının gelmemesinin nedeni buydu. Kilo verdiren her şey çirkindir mantığı beni bitirdi. Bu sefer çok daha hırslı, kararlıyım ve daha bilgili. Günlerce araştırdım ve

ZAYIFLAMA KÜRLERİNİN EN GÜZELİ (YEŞİL ÇAY SODA LİMON)

Kızlar inceliyorum ama kilo veremiyorum. Tabi ki önemli olanın tartı değil ölçü olduğunu biliyorum ama millet 5 kg verdim 10 kg yazınca nasıl kıskanıyorum😦 Ben de yine araştırmalara başladım. Vee işte karşınızdayım.

60 GÜNDE İDEAL VÜCUT (INSANİTY)

Bu programı bulduğumda biliyordum ki 60 günde arzu edilen neticeyi almak çok zordu ve bu olsa olsa çılgınlık olurdu ancak tam olarak denemeye cesaretiniz olup olmadığından emin değildim. Ve bir anda program ortaya çıktı, programı deneyecek bir çok çılgın insan var, dünyanın en çılgın ve en çok dayanıklılık gerektiren programı olacak kadar çılgın. Sırılsıklam terleyeceğiniz bir program. Bu çılgın program zor mu? Evet kesinlikle. Şu ana kadar DVD’ye aktarılmış en çılgın program mı? Tamamen çılgınlık ama çılgınca sonuçlar alacağınız kadar da etkili.
SHAUN-T

SPORLA KİLO VERMEK İSTEYENLERİN DİKKATİNE

Merhabalar:)
Kilo vermeye tekrar karar verdiğimde kendime bir şart koydum. Öyle acı çekmeli, iğrenç, pis, hiçbir şey yiyemediğim bir diyet yapmayıp sporla zayıflamak. Tabi ki yediklerime dikkat ediyorum ama artık yaptığım şeye diyet değil

SABAH ŞEKERİM (LİMONLU KARBONATLI SU)

Selam şekerler:)
Suyun faydalarını hepimiz biliyoruz peki içine limon ve karbonat koyunca?

Çatlaklarım Vs Lierac

Artık çatlaklardan gına geldi valla. Kilo verip dümdüz karnım olsa bile göbeği açık giyinemem bunlar böyle kalırsa. Çözümü yok deniyor ama belki biraz azalır diye krem denemelerine başladım.

GÜNDE YARIM SAATTE İNCELTEN EGZERSİZ ÖNERİLERİ

Geçen gün baya youtube videoları arasına dalıp hem kendime hem size yararı olacak video arayışına girdim. 3 tane playlist oluşturdum biri popo ve bacak biri karın öbürü de kol için. Her gün başka bir listi yapmaya çalışıyorum. Günde yarım saatinizi ayırarak siz de mükemmel vücuda sahip olabilirsiniz.

SPORDAN ÖNCE KAHVE

Günaydın Kızlar !
Bu yazımda sizlerle benim de yeni öğrendiğim bir bilgiden bahsetmek istiyorum. Çoğunuz gibi ben de kahveye BA YI LI YO RUM. Eskiden çay içmeyi de çok severdim ama kilo vermeye karar verdiğimde çayı şekersiz içmem gerektiğini biliyordum ama bir türlü sevemedim. Ben de iyice kahveye ve bitki çaylarına sardım. Meğersem ne güzel yapmışım.

DÜMDÜZ KARINLAR İÇİN BİR MUCİZE DAHA

Bugün birkaç hafta önce keşfettiğim mucizevi bir şeyden bahsetmek istiyorum. Hakkında bir çok yorum okudum ama dedikleri kadar yoktur ya saçmalama demiştim taa ki deneyene kadar.

Göbişlere Yoğurt Kürleri

Kızlaaaaar merhaba. Bugün sizinle kendi kullandığım, memnun kaldığım ve kesinlikle önereceğim iki yoğurt kürünü paylaşacağım. Göbişleri eritmek için birebirler.

Selülitllere At Kılı Fırçası

Selülitler, selülitlerimiz….. Belki kadınların %80inin sorunu ve tabi ki soruna yönelik piyasada bir çok krem satılıyor. Farklı vücutlarda farklı kremler etki etse de kullanıcı yorumlarındaki en ortak payda kremi kullanmayı bırakınca sevgili selülitçiklerin geri geldiği.

Chia Tohumu Mucizesi!

Bu haftasonu bir çok sitede gördüğüm, araştırdığım chia tohumunu denemek için aldım. Kilosu 60 liraymış 100 gram aldım. Pekiii
Chia tohumu nedir?

SPOR İLE İMTİHANIM !

Merhaba kızlar !
Bu yazımda spora nasıl başladığımı, nasıl motive olduğumu ve kafamdaki spor programımı anlatıcam. Tabii ki denediğim veya denemeyi düşündüğüm programları daha detaylı anlatıcam ama onlar yukarıdaki spor kategorisinde  olacak. Şimdi başlayalım.

BUGÜN YENİ BİR GÜN

Merhaba kızlar !
18 yaşında, bugünden 1 ay öncesine kadar kendini balık etli sanan, 18 yıl sonunda bir gün aynaya baktığında ŞİŞMAN olduğunu farkeden bir üniverste öğrencisiyim. Önceki yıllarda 2 defa bu düşünceye kapıldım. İlkinde büyük bir hevesle spor salonunda buldum kendimi. 1 ay gittikten sonra 5 kilo verdim

27/04/16

Merhaba güzeller !
Düzenli olarak ölçülerimi veya yaptıklarımı paylaşacağım yer burası. Bugün insanity workout programına başladım. Çatlaklarım için lireac kremine başladım, selülitler için at kılı fırçası aldım. Aynı zamanda yoğurt kürü uygulayıp yeşil çay içiyorum. Günde